[Stanio] Moje nagrania. |
Autor |
Wiadomość |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
Wysłany: Pią 16 Paź, 2009
|
|
|
Nie mam nut do tego utworu (takie proste kawałki grywam bez przygotowania ze słuchu) nie chce mi się pisać całości, jeśli załatwisz mi nuty do tego to ja Ci dopiszę w odp. miejscach wszystkie dodatkowe nutki
Pozdrawiam |
_________________ Kiedy praży się Paryż gasną perły na wystawach, w płomieniach pękają kasztany hukiem stu tysięcy dział ! |
|
|
|
 |
jozek_i
|
Wysłany: Pią 16 Paź, 2009
|
|
|
Super wstawię je na mojego chomika i poinformuje cię.
rzeczywiście to jest łatwy utwór lecz chce się nauczyć wkładać te ozdobniki we właściwe miejsca.
A ostatnio mi się bardzo spodobały w szybkich polkach Wariacje - ale to chyba wyższa szkoła jazdy. |
|
|
|
 |
miras
Główny Administrator Portalu

|
Wysłany: Sob 17 Paź, 2009
|
|
|
Telemah napisał/a: | Nie mam nut do tego utworu (takie proste kawałki grywam bez przygotowania ze słuchu) nie chce mi się pisać całości, jeśli załatwisz mi nuty do tego to ja Ci dopiszę w odp. miejscach wszystkie dodatkowe nutki
Pozdrawiam |
Telemah nie wszyscy maja taki wypasiony sluch,wiec jak ktos prosi o nutki to nalezy mu je udostepnic w miare mozliwosci |
|
|
|
 |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
Wysłany: Sob 17 Paź, 2009
|
|
|
Toć napisałem że jak da nuty bez "ozdobników" to ja mogę dopisać (mimo tego że nie lubię pisać nut) to co jest dodane |
_________________ Kiedy praży się Paryż gasną perły na wystawach, w płomieniach pękają kasztany hukiem stu tysięcy dział ! |
|
|
|
 |
jozek_i
|
Wysłany: Nie 18 Paź, 2009
|
|
|
Dałem nuty tej piosenki choć jest kilka wersji ja znalazłem 3 wersje i są one tutaj
http://chomikuj.pl/jozek_i
Jak długo na wawelu 2 wersje i Niech żyją nam prezesi.
nie wiem czy któraś wersja będzie odpowiadać ale tylko takie mam.
Chyba że mam przesłać na pocztę to proszę o adres. |
|
|
|
 |
jozek_i
|
Wysłany: Sob 05 Gru, 2009
|
|
|
Przepraszam czy ozdobniczki do tego utworu udało się dopisać.
mój adres jozek_i@wp.pl
GG 4210096 |
|
|
|
 |
Telemah
Klub Forumowicza JA

|
Wysłany: Sob 05 Gru, 2009
|
|
|
Wysłałem już do Pana maila .Ja z niewiadomych powodów nie mogę wejść na tego chomika bo wywala mi błąd że chomik jest zablkowany.Proszę wysłać nuty na adres który podałem na PW. |
|
|
|
 |
icy
Ekspert ds. Kompozycji/Nut

|
Wysłany: Nie 06 Gru, 2009
|
|
|
Ja również mogę pomóc jakieś ozdobniki dopisać jak chcesz. |
|
|
|
 |
jozek_i
|
Wysłany: Czw 12 Maj, 2011
|
|
|
Nutek się nie doczekałem A wstawiłem je na mojego chomika Jak by się komuś chciało dopisać ozdobniki mogę przesłać nutki na mejla.
http://chomikuj.pl/jozek_i
mój adres jozek_i@wp.pl
Skype jozek_i
GG 4210096 |
|
|
|
 |
|