JESZCZE PYTANKO W SPRAWIE INSTRUMENTU! |
Autor |
Wiadomość |
tomek
|
Wysłany: Pon 01 Mar, 2010 JESZCZE PYTANKO W SPRAWIE INSTRUMENTU!
|
|
|
MOJA KARIERA Z AKORDEONEM ZACZĘŁA SIE DWA MIESIĄCE TEMU(żałuje że nie wcześniej )DOSTAŁEM W SPADKU AKORDEON NIEMIECKI KLINGENDE,TALER NIESTETY JAKOŚĆ DŹWIĘKÓW POZOSTAWIA WIELE DO ŻYCZENIA,NIE WSPOMNE O MIECHU,MAM PYTANIE CZY MECZYĆ SIĘ NARAZIE DALEJ AŻ UZBIERAM I KUPIĘ COŚ LEPSZEGO ,CZY WYMIENIĆ ZA WSZELKĄ CENĘ.BOJĘ SIĘ ŻEBYM NIE ZŁAPAŁ NIEPOTRZEBNYCH NAWYKÓW,PRZEZ KIEPSKI SPRZĘT!!!!!CHODZI MI O DŹWIĘKI STRONY MELODYCZNEJ.NIE ZNAM SIĘ ZA DOBRZE NA AKORDEONACH, ALE CO SĄDZICIE O WELTMEISTRACH np.STELLA 80 ,SEPARATO 120,DIANA 120 itp.są osiągalne do 1000 zł,bedę w stanie wydać do około1200zł +,- 200 stówki DORADŹCIE COŚ,BĘDĘ WDZIĘCZNY!!!!!!DODAM ŻE ZAMIARUJE POŚWIĘCIĆ NAUCE GRY ,KAŻDY WOLNY CZAS I PODCHODZĘ DO GRY BARDZO POWAŻNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!POZDRAWIAM BĘDĘ WDZIĘCZNY ZA POMOC!! |
|
|
|
 |
d4v1d
|
Wysłany: Pon 01 Mar, 2010
|
|
|
http://allegro.pl/item938...dobry_stan.html ten w sumie mógłbyś kupić, niezły sprzęt, co do złych nawyków to jest tak, że na każdym instrumencie możesz je nabyć, do nauki potrzebny jest dobry akordeon, bo na lepszym sprzęcie nauka idzie szybciej i lepiej niż na złym im lepszy sprzęt, tym z reguły większa przyjemność z gry, a co z tym idzie: chce się nam ćwiczyć i poświęcamy dużo czasu na grę i uczymy się coraz to nowych utworów
http://allegro.pl/item941..._120_basow.html tutaj seperato ciut droższy, ale w lepszym stanie i chyba ciut nowsza produkcja, patrząc na zdjęcia mogę polecić |
|
|
|
 |
rafus95
|
|
|
|
ja polecam weltmeistra Consone ( pisałem o nim w innych postach i szczeże mowiac nie chce mi sie pisac po raz kolejny poszukaj na forum 0 poza tym było już dużo podobnych temató poszukaj w nim potrzebnych ci imformacji |
|
|
|
 |
d4v1d
|
|
|
|
rafus no nie zawsze consona jest na allegro ;d ja podaje przykłady które aktualnie są na allegro :p |
|
|
|
 |
rafus95
|
|
|
|
wiem wiem ale ja nie mowie że twój przykład jest zły. Nic takiego przynajmniej nie napisałem. A poza tym allegro to nie wszystko, lepiej isć do komisu idać tam 100 zł wiecej niz kupić cyje na allegro i dac 100 zł na przesyłke. |
|
|
|
 |
d4v1d
|
|
|
|
nie wszędzie są komisy no, ale dobra nie czas i miejsce na kłótnie |
|