:)
Forum Akordeonistów Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
JESZCZE PYTANKO W SPRAWIE INSTRUMENTU!
Autor Wiadomość
tomek 

Wysłany: Pon 01 Mar, 2010   JESZCZE PYTANKO W SPRAWIE INSTRUMENTU!

MOJA KARIERA Z AKORDEONEM ZACZĘŁA SIE DWA MIESIĄCE TEMU(żałuje że nie wcześniej )DOSTAŁEM W SPADKU AKORDEON NIEMIECKI KLINGENDE,TALER NIESTETY JAKOŚĆ DŹWIĘKÓW POZOSTAWIA WIELE DO ŻYCZENIA,NIE WSPOMNE O MIECHU,MAM PYTANIE CZY MECZYĆ SIĘ NARAZIE DALEJ AŻ UZBIERAM I KUPIĘ COŚ LEPSZEGO ,CZY WYMIENIĆ ZA WSZELKĄ CENĘ.BOJĘ SIĘ ŻEBYM NIE ZŁAPAŁ NIEPOTRZEBNYCH NAWYKÓW,PRZEZ KIEPSKI SPRZĘT!!!!!CHODZI MI O DŹWIĘKI STRONY MELODYCZNEJ.NIE ZNAM SIĘ ZA DOBRZE NA AKORDEONACH, ALE CO SĄDZICIE O WELTMEISTRACH np.STELLA 80 ,SEPARATO 120,DIANA 120 itp.są osiągalne do 1000 zł,bedę w stanie wydać do około1200zł +,- 200 stówki DORADŹCIE COŚ,BĘDĘ WDZIĘCZNY!!!!!!DODAM ŻE ZAMIARUJE POŚWIĘCIĆ NAUCE GRY ,KAŻDY WOLNY CZAS I PODCHODZĘ DO GRY BARDZO POWAŻNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!POZDRAWIAM BĘDĘ WDZIĘCZNY ZA POMOC!!

d4v1d 

Wysłany: Pon 01 Mar, 2010   

http://allegro.pl/item938...dobry_stan.html ten w sumie mógłbyś kupić, niezły sprzęt, co do złych nawyków to jest tak, że na każdym instrumencie możesz je nabyć, do nauki potrzebny jest dobry akordeon, bo na lepszym sprzęcie nauka idzie szybciej i lepiej niż na złym :) im lepszy sprzęt, tym z reguły większa przyjemność z gry, a co z tym idzie: chce się nam ćwiczyć i poświęcamy dużo czasu na grę i uczymy się coraz to nowych utworów :)

http://allegro.pl/item941..._120_basow.html tutaj seperato ciut droższy, ale w lepszym stanie i chyba ciut nowsza produkcja, patrząc na zdjęcia mogę polecić :)

rafus95 

ja polecam weltmeistra Consone ( pisałem o nim w innych postach i szczeże mowiac nie chce mi sie pisac po raz kolejny poszukaj na forum 0 poza tym było już dużo podobnych temató poszukaj w nim potrzebnych ci imformacji :lol:

d4v1d 

rafus no nie zawsze consona jest na allegro ;d ja podaje przykłady które aktualnie są na allegro :p

rafus95 

wiem wiem ale ja nie mowie że twój przykład jest zły. Nic takiego przynajmniej nie napisałem. A poza tym allegro to nie wszystko, lepiej isć do komisu idać tam 100 zł wiecej niz kupić cyje na allegro i dac 100 zł na przesyłke.

d4v1d 

nie wszędzie są komisy :P no, ale dobra nie czas i miejsce na kłótnie :)

tomek 

dzięki!!!!!!!!! :lol:

Odpowiedz do tematu