Opóżnienie w wysyłaniu prywatnych wiadomości. |
Autor |
Wiadomość |
dzidek65
HELP USER organista

|
Wysłany: Sob 20 Kwi, 2013 Opóżnienie w wysyłaniu prywatnych wiadomości.
|
|
|
Mam pytanie do Administracji,dlaczego niektóre moje wiadomości prywatne ,,wiszą,, od bardzo długiego czasu jako te do wysyłki.To trochę irytujące.Do jednego Forumowicza pisałem na priv o możliwości zamiany akordeonów,bo mnie ta sprawa interesowała z wiadomych względów,a moja widomość czeka do wysyłki. Jedna wiadomość prywatna z dnia 25.listopada 2012,druga z 19 stycznia 2013 i ta ostatnia z 16 kwietnia br. |
_________________ Akordeony są fajne. |
|
|
|
 |
cinszcz
|
Wysłany: Sob 20 Kwi, 2013
|
|
|
Ja mam to samo, do czasu aż adresat przeczyta moją wiadomość
Przynajmniej wiem kiedy wiadomość została odebrana
Pozdr. |
|
|
|
 |
maxpel
GOLD USER

|
Wysłany: Nie 21 Kwi, 2013
|
|
|
dzidek65, może zapodziała mu się w skrzynce ta wiadomość. To, co napisał cinszcz, wyjaśniałoby to opóźnienie. Ja nie mam wglądu w prywatne wiadomości, ale możesz spróbować przesłać wysłać mi taką na próbę. Napisz "testowa" i to wystarczy do sprawdzenia funkcjonalności. Bardziej nie mogę pomóc. |
_________________ Maksymilian Pelczarski |
|
|
|
 |
Ewka84
Pomogła: 22 razy Dołączyła: 30 Wrz 2011 Posty: 434
|
Wysłany: Czw 25 Kwi, 2013
|
|
|
Wszystko jest OK, nie ma żadnych opóźnień. Działa to w taki sposób, że wiadomość wysłana jest widoczna u nadawcy w "do wysłania", aż do czasu przeczytania jej przez odbiorcę, dopiero wtedy jest widoczna w "wysłane".
Można to sprawdzić wysyłając wiadomość do samego siebie (wpisując swój nick jako odbiorcę)
http://www.forum.akordeon.pl/privmsg.php?mode=post
Wysłana do siebie wiadomość jest widoczna w "do wysłania" bo nie została jeszcze przeczytana oraz w skrzynce odbiorczej, a jak przeczyta się wiadomość to znika ona z "do wysłania", a pojawia się w "wysłane". |
|
|
|
 |
maxpel
GOLD USER

|
Wysłany: Czw 25 Kwi, 2013
|
|
|
Dziękuję za pomoc Ewka84. Co to znaczy jednak mieć spryt.
dzidek65, sugeruję kliknąć pomogła, bo rzeczywiście tak jest z wiadomościami jak napisała. |
_________________ Maksymilian Pelczarski |
|
|
|
 |
dzidek65
HELP USER organista

|
Wysłany: Pią 26 Kwi, 2013
|
|
|
Dopiero dziś to przeczytałem. Oczywiście,dziękuję za pomoc i posłałem wszystkim po punkciku. |
_________________ Akordeony są fajne. |
|
|
|
 |
Ewka84
Pomogła: 22 razy Dołączyła: 30 Wrz 2011 Posty: 434
|
Wysłany: Pią 26 Kwi, 2013
|
|
|