Forum Akordeonistów Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Weltmeister Amigo 80 bas
Autor Wiadomość
guralband 

Pomógł: 23 razy
Dołączył: 24 Lut 2011
Posty: 280
Wysłany: Śro 11 Sty, 2012   Weltmeister Amigo 80 bas

CZĘŚĆ MELODYCZNA

Dźwięki: 34
Skala: G - e3
Chóry: 3
Casotto: --
Regestry: 5
Kominy: ---

KONWERTOR: --


CZĘŚĆ BASOWA

*Manuał melodyczny --

Dźwięki: --
Skala: --
Chóry: --
Regestry: --

*Manuał basowy

Basy: 80
Chóry: 4
Regestry: 3

Wymiary:

WAGA:








----------------------------------------------------------------------------------------------------
Guralband, odpowiedź jak zamieścić obrazek napisał,
>>>TUTAJ<<< kolega Accordion

Administrator
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ostatnio zmieniony przez guralband Śro 11 Sty, 2012, w całości zmieniany 3 razy  
 
     
Accordion 

Pomógł: 54 razy
Dołączył: 03 Paź 2009
Posty: 414
Wysłany: Śro 11 Sty, 2012   

Guralband, niżej masz adresy zdjęcia Amigo i schemat, skopuj wszystko i wklej w swojego posta, później wykasuj po każdym [img] trzy ***, musiałem je dodać inaczej pojawiłyby się Twoje zdjęcia w moim poście

[img]***http://s2903.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?k=1367836&t=634619091564084941&id=6660&vid=1321247106&loc=PL[/img]
[img]***https://lh4.googleusercontent.com/-bE0FGoHTOwU/Tw3AEp6cL2I/AAAAAAAACco/9gxgT8MyovA/s1277/ScreenShot230.jpg[/img]


zdjęcie schematu musiałem przerobić, na format jpg. i wstawić na swój serwer
bo z pdf. nie pójdzie
 
     
guralband 

Pomógł: 23 razy
Dołączył: 24 Lut 2011
Posty: 280
Wysłany: Śro 11 Sty, 2012   

Accordion dzięki za pomoc.
 
     
Accordion 

Pomógł: 54 razy
Dołączył: 03 Paź 2009
Posty: 414
Wysłany: Nie 15 Sty, 2012   

Guralband, widzę, że pomimo mojej pomocy nie radzisz sobie z wstawianiem zdjęć
więc wstawiam swoje


Weltmeister Amigo 80 basów












 
     
guralband 

Pomógł: 23 razy
Dołączył: 24 Lut 2011
Posty: 280
Wysłany: Nie 15 Sty, 2012   

Nie wiem co jest przyczyną .Zrobiłem tak jak napisałeś i zdjęcie było a później jak włączyłem kompa to go juz nie było. Czy też masz na głosach DIXa ? Zdjęcia robisz artystyczne z odpowiednim tłem. Można tylko pozazdrościć perfekcji.!!!!
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 10