|
|
Wyprowadzenie Drogiego Nam Organisty |
Autor |
Wiadomość |
lajkonix
|
Wysłany: Wto 24 Lip, 2012 Wyprowadzenie Drogiego Nam Organisty
|
|
|
Drogi Dzidku,
Zgodnie z Twoją Ostatnia Wolą, załączam Ci do ewentuaslnego wykorzystania niebiańskiego swinga:
http://lajkonix.wrzuta.pl...V/i_mean_heaven
Na żywo to jednak na żywo.... Ale jakbym nie zdążył dojechać, to każ sobie puścić z kompa. Rozchodzi się o to, zebyś nie straszył po nocach
Lajkonix
panta rei - wszystko w płynie
PS. Tym niemniej życzę Ci setki |
|
|
|
 |
ja$
janusz

|
Wysłany: Wto 24 Lip, 2012 Re: Wyprowadzenie Drogiego Nam Organisty
|
|
|
Lajkonix
- super ten akordeon Ci brzmi... no i technicznie jestes coraz lepszy.... -gratuluję |
_________________ serdecznie pozdrawiam Ja$ |
|
|
|
 |
dzidek65
HELP USER organista

|
Wysłany: Śro 25 Lip, 2012
|
|
|
Dzięki Lajkonixie! Ale tak sie bardzo nie nastawiaj... Jeszczem zdrów i świńską pałą by trzeba mi przylozyć,żebys mi zagrał. Na prawie pół wieku tylko dwa razy bolała mnie głowa! Ale swinga trzymaj. |
_________________ Akordeony są fajne. |
|
|
|
 |
lajkonix
|
|
|
|
dzidek65 napisał/a: | Dzięki Lajkonixie! Ale tak sie bardzo nie nastawiaj... Jeszczem zdrów i świńską pałą by trzeba mi przylozyć,żebys mi zagrał. Na prawie pół wieku tylko dwa razy bolała mnie głowa! Ale swinga trzymaj. |
Dlatego też w ps. życzyłem Ci setki. I nie miałem na myśli płynów, ale upływ czasu.
Swinga trzymam. Ale liczę, ze i Ty wywiniesz jaki fajny numer, gdy będę w podobnej potrzebie wyprowadzenia...
Lajkonix |
|
|
|
 |
dzidek65
HELP USER organista

|
|
|
|
Masz to jak w banku!!! Będzie skocznie i pobożnie!! Rzeczywiście,nie zauważyłem tego ps.i ,,setki,,.Teraz własnie ,,przesłuchuję,, drugą setkę,ale to wszystko nic. Jak mówił pan Michał Wołodyjowski-,,nic to,, . Trzeba iść po utrwalacz,czyli chmiel do lodówki. Na moje 120 kg to tyle,jak na byka ziemniak.Bo myślę,że wiesz Lajkoniksie,że ci ,co używają gardeł w celach bardziej szlachetnych niz na stadionach pilkarskich, muszą gardła płukać.ja ci zagram coś z Armstronga,albo marsz c-moll Chopina. Albo coś innego. Słyszałeś może melodię z polskiego filmu pt. ,, Pociąg,,? Przepiękny jazz,taki,jak lubie. |
|
|
|
 |
lajkonix
|
|
|
|
Aż chyba kuna zejdę. Tak z czystej ciekawości...
Lajkonix |
|
|
|
 |
dzidek65
HELP USER organista

|
|
|
|
Lajkonixie,nie rób tego!!! Chyba,że widzisz już światełko w tunelu,albo patrzysz na ,,księdza oborę,, , to nie będe cię zatrzymywał. Gdzie mam się tłuc? W jakie strony Polski?Jak ,,zejdziesz,, z ciekawości,to już nie usłyszysz!!! Pomyśl o tym. |
|
|
|
 |
miras
Główny Administrator Portalu

|
Wysłany: Nie 05 Sie, 2012
|
|
|
Panowie uzywajcie bardziej adekwatnego słownictwa,ok? |
|
|
|
 |
dzidek65
HELP USER organista

|
Wysłany: Nie 05 Sie, 2012
|
|
|
My tak ,, do śmichu,, . Wpadliśmy z Lajkonixem w taką ekstazę. Taki angielski humor. Już sie poprawiamy. Ale ta ,,księdza obora,,,to bez urazy, to z ,, Chłopów,, Reymonta. |
|
|
|
 |
lajkonix
|
Wysłany: Pon 06 Sie, 2012
|
|
|
Ale że co niby?
Lajkonix |
|
|
|
 |
dzidek65
HELP USER organista

|
Wysłany: Wto 07 Sie, 2012
|
|
|
Lajkonixie,Główny Administrator zwraca uwagę,że używamy(raczej ja) niadekwatnego słownictwa. A ja tylko cytowałem Reymonta,bo bardzo spodobało mi się to wyrażenie. |
|
|
|
 |
jinx
|
|
|
|
Lajkoniku, możem przewrażliwion, ale zdaje sie, ze sie z miechem gonisz...
Nie byloby lepiej naprawic ten bas w chinskim, ale szczelnym, hohnerze? |
|
|
|
 |
lajkonix
|
|
|
|
dzidek65 napisał/a: | Lajkonixie,Główny Administrator zwraca uwagę,że używamy(raczej ja) niadekwatnego słownictwa. A ja tylko cytowałem Reymonta,bo bardzo spodobało mi się to wyrażenie. |
Dzidek? Gdzie ty u siebie grzech widzisz?
Ty do nieba z butami wniebowstąpisz...
Myślę raczej, po dogłębnej analizie treści naszej korespondencji, że Miras bardziej futrzaków nie lubi niż twojej obory księżowskiej. Chyba się z kun na łasice przerzucę...
A z drugiej strony, to Miras też leci na ilość wpisów
[ Dodano: Wto 07 Sie, 2012 ]
jinx napisał/a: | Lajkoniku, możem przewrażliwion, ale zdaje sie, ze sie z miechem gonisz...
Nie byloby lepiej naprawic ten bas w chinskim, ale szczelnym, hohnerze? |
Zgrzeszyłbym Jinxie, gdybym złe słowo na szczelność tej Delicji powiedział. Ale problem jest. Słusznie go dostrzegasz. Otóż, Delicja jest generalnie większą skrzynką. Więc jak mocniej rozciągnę, to krótkimi palcami lewej ręki nie sięgam potrzebnych basów. I jakoś tak dziaduję tym miechem.
I pamiętaj, że hohner miał 3 chóry, delka ma 4!
A może miałbyś jakąś radę na mikrofon, bo ten wbudowany w laptopa mnie zaczyna wkurzać, łasica.
Pozdry, lajkonix |
|
|
|
 |
miras
Główny Administrator Portalu

|
Wysłany: Czw 09 Sie, 2012
|
|
|
lajkonix napisał/a: |
A z drugiej strony, to Miras też leci na ilość wpisów |
Uważaj bo zaraz Ty możesz polecieć za takie teksty. |
|
|
|
 |
lajkonix
|
Wysłany: Pią 21 Wrz, 2012
|
|
|
Narobiłem.
Lajkonix |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|