Nagroda dla Baqbuq |
Autor |
Wiadomość |
lajkonix
|
Wysłany: Pon 15 Paź, 2012 Nagroda dla Baqbuq
|
|
|
Baqbuczku,
Wyznaję zasadę, że lepsze jedno własne wykonanie (jakie by nie było), niż dziesięć linków do wirtuozów odważnie i dumnie wklejanych na forum. Jesteś wielka. 160 odsłon w jeden dzień!!!!
Ufundowałem dla Ciebie nagrodę za wejście smoka. Oczywiście we własnym wykonaiu (jakie by nie było):
http://lajkonix.wrzuta.pl...VVIBCJ/francois
Migiem wklejaj następne Kolbergi (jakie by nie były).
Lajkonix
panta rei wszystko w płynie |
|
|
|
 |
baqbuq
Czereśnia
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 24 Sie 2012 Posty: 57
|
Wysłany: Wto 16 Paź, 2012
|
|
|
Jakie to ładne!! Naprawdę lubię walczyki. Bardzo Ci dziękuję, Lajko, zwłaszcza za podniesienie na duchu. Bo wiesz (i to też gwoli wyjaśnienia innym Kolegom i Koleżankom Akordeonistom) - bliżej mi do czerwienienia się ze wstydu niż szerokiego uśmiechu z "osiągnięć".
W każdym razie solennie obiecuję, że ćwiczyć nie przestanę i kupię metronom. A swoją drogą - mam 1 wers scoppiaty Strasznie to trudne. Póki co Noce i dnie, Walczyk z Amelii uproszczony i takie tam. Kurier carski np. z prostym basowaniem.
Dziękuję Bracie! |
|
|
|
 |
lajkonix
|
Wysłany: Wto 16 Paź, 2012
|
|
|
baqbuq napisał/a: | W każdym razie solennie obiecuję, że ćwiczyć nie przestanę i kupię metronom. |
Nie kupuj. Spróbuj wygóglać "metronom". Znajdziesz jakiś działający on-lie. Otwórz w osobnym okienku i zapuść. Wsio.
baqbuq napisał/a: | A swoją drogą - mam 1 wers scoppiaty Strasznie to trudne. |
Ta Scoppiata to chyba jakaś forumowa klątwa...
baqbuq napisał/a: | Póki co Noce i dnie, Walczyk z Amelii uproszczony i takie tam. Kurier carski np. z prostym basowaniem. |
Nie kombinuj, Siostra, tylko wrzucaj kolejne Kolbergi....
baqbuq napisał/a: | Dziękuję Bracie! |
Czymsie Siostra,
Lajkonix
panta rei - wszystko w płynie |
|
|
|
 |
baqbuq
Czereśnia
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 24 Sie 2012 Posty: 57
|